Στα πλαίσια της ανάπτυξής του, το αθλητικό κέντρο Renti Star  διοργανώνει Πρωταθλήματα 5×5, 8×8 και 11×11 για ομάδες εταιρειών.

Στο Renti Star, διοργανώνουμε τα πιο ανταγωνιστικά 5X5, 8X8, 9Χ9 και 11Χ11 πρωταθλήματα ανεξάρτητων ομάδων, καθώς και φιλικά παιχνίδια ανάλογα με τις ανάγκες σας σε πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα.

Η διεξαγωγή του τουρνουά περιλαμβάνει 2 γύρους αγωνιστικών και φάση play off, η οποία αναδεικνύει τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή. Απονέμονται πλούσια έπαθλα και αθλοθετούνται με κύπελλα και μετάλλια οι πρώτες δύο ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Συρίγο Σταμάτη στο 6981626657 ή στο info@rentistar.gr ή με τον κ. Μητρογιάννη  Δημήτρη στο 6945893700  ή στο rentistar@gmail.com

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 6X6  8X8

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ο αριθμός των παικτών για κάθε ομάδα δεν μπορεί να ξεπερνάει τους 15 εκ των οποίων οι δυο είναι οι τερματοφύλακες. Ο αγώνας δεν ξεκινάει με λιγότερο από 4 η 6 παίκτες.

Οι αντικαταστάσεις των παικτών γίνονται αφού πρώτα ειδοποιηθεί ο διαιτητής και έχει βγει εκτός αγωνιστικού χώρου ο ένας παίκτης για να μπει ο άλλος.

Σημειωτέον ότι οι αλλαγές είναι απεριόριστες.

ΣΤΟΛΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Οι παίκτες κάθε ομάδας φορούν ομοιόμορφη στολή που αποτελείται από φανέλα, σορτς, κάλτσες, επικαλαμίδες.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑΠΕΣ, όπως επίσης απαγορεύεται οτιδήποτε που μπορεί να είναι επικίνδυνο για τους άλλους παίκτες όπως ρολόγια, δακτυλίδια, βραχιόλια κτλ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Η διάρκεια ενός παιγνιδιού είναι δύο ίσες χρονικές περίοδοι των 25 λεπτών. Ο μοναδικός χρονομέτρης είναι ο διαιτητής. «Time out» δεν υπάρχουν.Στη διαδικασια των PLAY OFF και σε ΝΟΚ ΑΟΥΤ παιχνιδια ισχυει ο κανονισμός των πέναλτυ.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Γενικα ισχυουν οι διεθνειs κανονισμοι τηs διεξαγωγηs πρωταθληματων 6χ6 8χ8 (πλην των αλλαγων).

Από εναρκτήριο λάκτισμα (σέντρα) για την έναρξη ή επανέναρξη του παιγνιδιού,δεν επιτρέπεται να σημειωθεί απ’ ευθείας γκολ, είναι ακυρο.

Απαγορεύονται τα τάκλιν που γίνονται σε αντίπαλο (με τα δυο ποδια) είναι φάουλ, και όταν γίνονται μέσα στην περιοχή δίνεται πέναλτι σύμφωνα με την κρίση του διαιτητή και πάντα με την επικινδυνότητα της φάσης.

Η απόσταση του τείχους για όλα τα λακτίσματα είναι 5 μέτρα.

Ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να αγγίξει την μπάλα με τα χέρια του, όταν αυτή έχει λακτισθεί με πρόθεση προς αυτόν δηλαδή γυρίζεται από συμπαίκτη του. Η παράβαση αυτή τιμωρείται με έμμεσο λάκτισμα στο ημικύκλιο.

Κίτρινες κάρτες

Όταν ένας παίκτης αποστερεί στην αντίπαλη ομάδα μια προφανή, ολοφάνερη  ευκαιρία να σημειώσει γκολ πιάνοντας ή αγγίζοντας τη μπάλα με τα χέρια με πρόθεση (εκτός φυσικά του τερματοφύλακα εντός περιοχής) τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και έμμεσο και κατά περίπτωση πέναλτι.

Κάθε είδους παραπλάνηση και διακωμώδησης του αθλήματος, γίνεται ένοχος αντιαθλητικής συμπεριφοράς τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και έμμεσο λάκτισμα.

Ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να πιάσει την μπάλα με τα χέρια έξω από το ημικύκλιο. Στην περίπτωση αυτή τιμωρείται με κίτρινη κάρτα και έμμεσο λάκτισμα.

Κόκκινες κάρτες

Η βίαιη διαγωγή και το βάναυσο παιγνίδι.

Βρίζοντας τα «Θεία»

ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Όταν αποβάλλεται παίκτης η ομάδα του αγωνίζεται με ένα παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο παίκτης που αποβάλλεται αποχωρεί από το γήπεδο.

Αποβολή γίνεται με απ’ ευθείας κόκκινη ή με 2 κίτρινες κάρτες στον ίδιο παίκτη.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η κάθε ομάδα πρέπει να παραβρεθεί στον αγωνιστικό χώρο 15 λεπτά  πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Κάθε ομάδα θα παραλάβει το πρόγραμμα των αγωνιστικών όλου του πρωταθλήματος.

Oμάδα  που ακυρώνει παιχνίδι αυθημερόν χάνει το παιχνίδι με σκορ 10-0 και της αφαιρούνται και 3 βαθμοί για προειδοποίηση. Δεύτερη αναβολή αυθημερόν χωρίς ιδιαίτερο λόγο σημαίνει και την αποβολή τηs  oμάδαs από τον όμιλο του πρωταθλήματος.